Så går det till

Utmaningar online med fina rosetter / priser

Anmäl dig via “Ticketstore” 

Eller direkt via Swish ange vilken utmaning – 1233571908

Tanken är att vi ska ha roligt men ändå utmana oss och öka samspelet mellan oss och vår hund. Få den där sparken i baken och idéer man kanske inte annars kommit på eller tagit sig för.
Jag samarbetar med  ”experter” på de olika områdena men en hel del är inspirerat från det som redan finns tillgängligt eller saker jag själv kommit på.
Jag hoppas att systemet med ”belöningarna” de olika grenarna och nivåerna ska bli ”moroten” att vilja lyckas fullt ut.

Du väljer själv vilken nivå du och din hund vill utmana er på och efter varje utförd nivå erhåller ni ett pris för strålande insatser. Nivåerna är satta för att det ska bli en enklare överblick har inte nödvändigtvis med svårighetsgrad att göra. 

Du laddar upp ditt resultat, bilder och filmklipp på Instagram och taggar #Dogchallengesweden du kan även skicka in via sidan “Utmanare Redo”   Facebooksida och Instagramkonto .

Denna sida kommer främst ge dig utmaningarna och inte så mycket just hur du lär in dem då det finns många metoder och tillvägagångssätt har jag valt att göra så, men har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta mig eller skriv i Facebook gruppen.

Förare får delta med fler än en hund och hund får delta med flera olika förare men anmälan gäller / ekipage

Step 1

Välj Utmaning

Step 2

Träna - filma - skicka in

Step 3

Få Rosett / pris hem via posten

De olika grenarna och nivåerna skiljer sig i pris beroende på vad din belöning är. 
Under varje utmaning kan du se symbolerna för vad just den nivån ger dig och din hund.